splash image
Over ons
  Historie
Veiligreserveren is in oktober 2006 opgericht om de organisatie "Klassiek op Locatie" onder leiding van Nard Reijnders te ondersteunen dmv online kaartverkoop. Het verrichten van online aankopen door de consument stond toen nog in de kinderschoenen. Er was eigenlijk nog geen systeem maar een op deze partij toegesneden 'webshop' waar tickets verkocht werden. Even later diende het LSO (Limburgs Symfonie Orkest) zich aan voor hun 125 jarig bestaan wat ze gingen vieren met 7 openluchtconcerten verspreid door heel Limburg. Na hiervoor een 2de webshop-voor-tickets te hebben opgezet en we een 3de en 4de aanvraag binnenkregen hebben we de shop opgepakt en zelfstandig gezet op veiligreserveren.nl, de ticketshop, systeem 1 was geboren. Onze roots liggen dus in de klassieke muziek en omdat we zelf ook muziek maken en verweven zitten in bands en bigbands is systeem 1 ook vooral voor klassiek- en jazzconcerten ingezet.
In 2009 begon het echt serieuze vormen aan te nemen. Theaters en zalen dienden zich aan. Voor 'n systeem goed om doorlopende programmeringen in het bestand te hebben die zorgen voor een dagelijkse ticketverkoop. 2011 en 2012 stonden in het teken van bierfeesten en oktoberfesten. Daarna volgenden diverse festivals door het hele land. Daar evenement-organisaties geen behoefte bleken (en blijken) te hebben om elders voor ticketing te gaan shoppen kunnen we veilig stellen dat Veiligreserveren een warm plekje begon in te nemen. Daarbij merken we via onze support dat ook ticketkopers onze manier van aanpakken weten te waarderen.
Systeem 1 en 2 waren gerealiseerd met het toen populaire Adobe-Flash platform. daar met de komst van de iPhone en daarmee de smartphone raakte Flash in 1 klap gedateerd. Langsaam werden alle applicaties omgeschreven naar versie 3.0 als HTML5 applicaties. Versie 3.0 is nooit helemaal afgerond geweest omdat versie 4.0 al z'n intrede deed in 2018. Op dit moment zijn we hard bezig alle apps om te zetten naar 4.0 versies.
In 2016 zijn we begonnen met het opzetten van een inschrijvingssysteem voor de paardensport welk in maart 2017 voor het eerst succesvol is ingezet. Zeker maneges en concour-organisatoren die liefst paardenbond-ongebonden (KNHS) willen opereren bleken hier veel vraag naar te hebben.
In de zomer van 2021 zijn Lucas Langeslag en Stan Rutten in dienst getreden van Veiligreserveren. Lucas wordt de algemene accountmanager en zal de klanten support op zich nemen. Stan gaat het tech-team versterken met ICT-gebonden werkzaamheden en als applicatie-programmeur.
  Mission Statement
De ticketing branche is zwaar in opspraak. Wanpraktijken van de ticketmaffia (lees ook punt 15 van onze formule: klik hier) met als resultaat onbetaalbare tickets, exorbitante servicekosten, torenhoge kosten voor de organisatoren etc. Artiesten zijn het zat en bundelen zich (klik hier). Het is toch te zot dat jij als artiest niks meer te zeggen hebt over wat een ticket kost!
Het is altijd lastig om over jezelf te zeggen dat jij het anders doet, beter, en dat dus iedereen bij jou moet komen. Maar, in alle eerlijkheid, kunnen wij toch echt melden dat onze primaire instelling is dat wij organisatoren willen helpen. Ticketingservice verlenen. Niet meer of minder maar wel zo goed mogelijk. Dat is onze missie. Wij zijn geen geldwolven en daarom zijn we niet geinteresseerd in jullie omzet (zie ook formule punt 1, klik hier), wij leveren een service op ambachtelijk niveau, wij zijn 'n familiebedrijf, programmeurs met muziekale achtergrond en hebben ooit ook zelf met alle evenement-bijltjes gehakt.
  Wie zijn wij
Oscar Visser - founder

Lucas Langeslag Lucas Langeslag - co-owner
l.langeslag@veiligreserveren.nl

Stan Rutten Stan Rutten - co-owner
s.rutten@veiligreserveren.nl
Veiligreserveren
 communicatie beveiligd met GeoTrust encryption A+
© 2006-2022 by Veiligreserveren - all rights reserved