Veiligreserveren
Opperdonkseweg 1
5973NC Lottum
info@veiligreserveren.nl
tel: 06 8108 8053

  Vanwege de vaak drukke weekenden zijn wij op maandag gesloten.
 
 

"We zijn programmeurs in hart-en-ziel. De kracht van onze online applicaties zit 'm in de eenvoud. Het is hard werken om de meest fantastische applicaties te verzinnen en te bouwen, maar het is nog moeilijker om deze applicaties eenvoudig aan de voorkant te houden. Ons motto: "Keep it simpel stupid."

We zien maar al te vaak dat organisaties om de verkeerde redenen voor de verkeerde ticketingpartij kiezen. Vallend voor "de grootste ticketing aanbieder van het land" komen er contracten tot stand waar de honden geen brood van lusten. Wij distantiƫren ons daar volledig van. Tien van de negen keer bevinden uw klanten zich locaal in uw regio. Voor een ticketing aanbieder met landelijke of zelfs wereldfaam koopt u niets, sterker nog, het wordt er alleen maar onnodig duur van.

Contracten en kleine lettertjes? Doen we niet aan! Transparantie staat voorop. Eenmaal eraan geproefd en u wilt waarschijnlijk nooit meer weg. Dat blijkt ook uit ons klantenbestand waar nauwelijks tot geen verloop in zit. Met dan als vanzelfsprekend resultaat: tevreden klanten!

En ja, we doen het dus net effe anders. Maar vooral menselijker."

Oscar Visser - ceo & founder Veiligreserveren
Veiligreserveren
Private Platform IBAN: NL24 INGB 0662 5162 81 / BIC: INGBNL2A
Hosted Platform IBAN: NL42 TRIO 0198 0265 28 / BIC: TRIONL2U
KnK nr: 12034217
BTW nr: NL166783079B02