Met onderstaande formule
maken wij het verschil

1

  WIJ ZITTEN NIET IN UW BETALINGSVERKEER

Via ons Private Platform-contract beschikt u over een eigen account bij een Payment Service Provider (PSP). Uw ticketshop is gekoppeld aan uw PSP-account en dus zal uw ticketomzet direct en rechtstreeks op uw rekening worden overgemaakt. U blijft daardoor baas over eigen omzet, wij zitten niet tussen u en uw financiën. Hierin is Veiligreserveren uniek en het meest transparant in de markt.

Daarbij, u bepaald altijd wat de ticketsprijs is in uw ticketshop. Dat klinkt wellicht als een open deur, maar bij de meeste ticketing aanbieders is dit niet het geval. Daar kunt u zelf online een ticketprijs ingeven maar in de ticketshop zetten deze bedrijven er gewoon wat bovenop onder de noemer van servicekosten, waar u geen grip op heeft. Vaak nog flinke bedragen ook. Dus niet bij Veiligreserveren.

2

  INKOMSTEN TIJDENS DE VOORVERKOOP

Omdat de ticketomzet rechtstreeks op uw rekening binnenkomt (dagelijks), al tijdens de voorverkoop, kunt u er al ruim voor aanvang van het evenement over beschikken. Plus het is, en daar wordt vaak niet aan gedacht, ook uit veiliheidsoverwegingen voor uw personeel zeer prettig als zo veel mogelijk betalingen online worden afgehandeld. Dagkassa's kunnen veel euro's bevatten, zeker als daar ook de consumptiemunten en/of bonnen-omzet bij komt.

3

  TICKETING KOSTEN

Het gebruik van onze online applicaties is uiteraard gratis. Ook uw ticketshop is dusdanig in te stellen dat alle onkosten voortkomend uit de ticketing (onze kosten en de kosten van uw PSP) worden verhaald op de ticketkoper. Hiermee is het dus mogelijk alle onkosten af te dekken en de volledige ticketing kostenloos in te zetten voor uw evenement.

PS: wij ontvangen nooit geld van uw ticketkopers, wij verhogen nooit uw ticketprijzen en berekenen nooit extra onkosten door aan uw klanten, nooit! Ook niet misschien...

Betaald u nu een vaste prijs per ticket? Bedenk dan dat gemiddeld er 2 a 3 tickets tegelijkertijd worden besteld en dat u dan dus niet 1 keer transactiekosten betaald - zoals het zou moeten - maar maar 2 of 3 keer. En dat terwijl dat technisch gezien helemaal niet vereist is. Daarom hebben wij de financiën los gekoppeld van de ticketing.

4

  ONLINE PAYMENT PROVIDERS

Onze applicaties werken samen met 2 Online Payment Providers: PayCheckout en Omikassa van de Rabobank. Kortom we hebben niet zelf een financiele applicatie in elkaar geknutseld maar laten dat over aan het bankwezen. Completer, veiliger en betrouwbaarder is dit onderdeel niet aan te bieden!

Voor kleine of eenmalige evenementen is het eventueel ook mogelijk om van ons eigen payment-platform gebruik te maken. Dus voor elke organisatie 'n passende en schaalbare oplossing.

5

  ALLES VOLLEDIG GEAUTOMATISEERD

Ticketing is automatisering, oftewel, zaken die handmatig veel tijd en ergenis kosten worden door slimme automatisering sneller en beter uitgevoerd. Na het ingeven van de evenementgegevens (door ons) loopt de rest vanzelf. Wij programmeren volgens de 3 principes: eenvoud, eenvoud en eenvoud.

6

  GEEN DRUKKOSTEN

De ticketkoper print zelf z'n tickets en neemt deze mee naar uw evenement. Ook de bij de aangesloten voorverkoop adressen gekochte tickets worden, on demand, geprint aan de balie. Er hoeven dus voor de vaste voorverkoop geen tickets gedrukt te worden.

7

  DE MOOISTE TICKETS IN DE MARKT

Onze tickets zijn qua opmaak in 3 zones verdeeld. De bovenste en grootste zone staat vast als infodrager met de barcodes, ticket- en bundelnummers, naam koper en uiteraard de evenement details. Daaronder 2 banners, waar een eigen invulling aan gegeven kan worden. Routekaartje, routebeschrijving, reglementen, aanwijzingen, sponsoren, maar ook reclame, voor derden of eigen aankondigingen.

Bekijk een paar voorbeelden:

8

  VOORVERKOOP ADRESSEN

VVVVeiligreserveren heeft een mooie band met de VVV-winkels opgebouwd. De VVV-winkels zijn in te zetten als voorverkoop kannaal van uw tickets. Voor geringe commissiekosten - die de transactiekosten van de online payment provider vervangen - is het mogelijk om uw tickets door de VVV-winkels aan de balie te laten verkopen. De VVV-winkels printen uw ticket 'on demand' aan de balie uit, exact zoals de consument dat thuis ook doet, dus altijd visueel maar 1 type ticket aan de entree van uw event.

Daarnaast kunt u ook uw eigen voorverkoopadressen aandragen om uw tickets te gaan verkopen via het Veiligreserveren-systeem. Dus de bakker-om-de-hoek kan uw voorverkooppunt worden. Ideaal!

9

  WEET WAAR JE KOOPT.nl

Weet waar je kooptWij zijn 'n door "Weet Waar Je Koopt.nl" erkende ticketleverancier en dragen dit label met trots. "Weet Waar Je Koopt.nl" waakt voor malafide ticketverkoop, handelaren en wederverkopers met woekerprijzen. Wij zijn altijd het officiële ticketkanaal van de organiserende instantie. Dus bij Veiligreserveren kunt u altijd vertrouwd en veilig uw tickets kopen en verkopen!

10

  WIJ ZIJN FLEXIBEL

Veiligreserveren is een klein en flexibel ticketing bedrijf en omdat ons volledige ticketingsysteem in eigen huis is ontwikkeld kunnen wij relatief snel inspringen als u onverhoopt tegen een onmogelijkheid aanloopt of een speciale wens heeft. Wij hoeven dus niet met 'n bouwer uit India te overleggen of uw verzoek überhaupt wel mogelijk is. En daar zijn wij eigenlijk best wel trots op :-).

11

  SERVICE

Bij ons geen helpdesk met 20 minuten wachtstand maar u krijgt meteen de ontwikkelaar aan de telefoon die u direct en adequaat kan helpen met uw probleem.
Samen met u regelen we uw account in en ook het online zetten van uw evenement doen wij voor u. Met 1 email staat uw evenement online. Daarnaast komen wij naar u toe om u bij uw eerste evenement bij te staan om het scannen aan de entree in goede banen te leiden. Al onze applicaties zijn internet gebaseerd dus heeft u een online computer met een browser erop dan heeft u alles in huis.

12

  ADMIN APP

U krijgt van ons gratis gebruik van een eigen online admin-applicatie. Verwacht geen toeters-en-bellen maar alleen dat wat u nodig heeft. Eenvoud is ook hier de norm. Vanuit deze applicatie kunt u de verkoop monitoren, betalingen checken, tickets uitdraaien, er zit zelfs een scan-module in waar u aan de entree zelf kunt scannen. Ook hier zijn we trots op de eenvoudige gebruikers interface. Dat zeggende, het is eenvoud aan de voorkant, de drukte aan de achterkant hoeft u gelukkig niet te zien :-)

13

  MADE IN HOLLAND

Een beetje chauvinistisch zijn we wel en daarmee ook wellicht een beetje tegendraads. Bij gelijkwaardige producten en/of diensten gaan leveranciers uit Nederland altijd voor, ook al is deze wellicht een paar euro duurder. Dit doen wij met de gedachte "gaat het mijn buurman goed, dan gaat het mij ook beter".

Veiligreserveren is 100% NL!

14

  NOW UPGRADING

Momenteel wordt er hard gewerkt aan 'n volledig herzien systeem: Veiligreserveren 3.0.
Interne app upgrades én formule upgrades 'are on the way as we speak'!

Hou Veiligreserveren in de gaten