veiligreserveren.nl

Marketingondersteuning

Naast het aanleveren van een ticketsysteem bieden we ook ondersteuning bij het vermarkten van je event. Op deze pagina geven we meer uitleg over de verschillende pakketten die we aanbieden.

Ticket systeem

Website voor je evenement

Een website voor je evenement is niet alleen handig voor je ticketverkoop. Het is ook dé plek om alle belangrijke informatie rondom je event te presenteren. Denk bijvoorbeeld aan een routebeschrijving, reglement en timetable. Daarnaast kun je leuke sfeerfoto’s of een aftermovie van vorige edities op deze website laten zien.

We werken met een vaste prijs bovenop je ticketfee voor de website. Deze wordt net als de reguliere fee via een staffel geregeld. Deze prijs is gebaseerd op het hosten, bouwen en onderhouden van een eenvoudige website. Heb je wat anders voor ogen? We voorzien je ook graag van een oplossing op maat.

Beeldmateriaal

We leggen graag alle mooie momenten van jouw evenement vast op beeld. Kies je voor ons beeldmateriaal-pakket dan regelen wij een fotograaf die foto’s en video’s maakt tijdens alle spectaculaire momenten van jouw evenement. Deze beelden geven een mooie boost aan je ticketverkoop van de volgende editie!

Naast reguliere foto’s en video’s kunnen we ook dronebeelden of zelfs een aftermovie voor je maken! Ook voor het beeldmateriaal pakket komt er een vaste prijs bovenop je ticket, waarbij we met staffelkorting werken. De prijzen die je ziet zijn gebaseerd op het schieten van beeldmateriaal tijdens 1 à 2 dagen van je evenement.

Marketingcampagnes

Je wil natuurlijk dat jouw evenement binnen no-time is uitverkocht. Makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe bereik je al die potentiële kopers nou het best? Voor een vaste prijs realiseren wij een marketingcampagne voor jouw evenement.

De prijs per ticket is gebaseerd op het uitwerken en realiseren van je campagne. Hier komen eventueel nog kosten bij voor het ontwerpen en afdrukken van materiaal zoals posters en flyers of advertentiekosten bij social media campagnes.

Contact Us

Plan nu vrijblijvend een afspraak in

Drinken we binnenkort samen een pilsje (of koffie)?

Copyright ©2022 Veiligreserveren. All rights reserved.