veiligreserveren.nl

Ticketing systeem voor evenementen

Met een ticketing systeem kun jij tickets verkopen aan de bezoekers van je event. Deze kun je zelf ontwerpen in onze handig systeem, kom je er niet uit? We vinden het ook niet erg om je een handje te helpen hoor.

Ticket systeem

Wat is een ticketing systeem?

Met een ticketing systeem kun jij tickets verkopen aan de bezoekers van je event. Deze kun je zelf ontwerpen in ons handig systeem, kom je er niet uit? We vinden het ook niet erg om je een handje te helpen hoor.

Hoe werkt een ticketing systeem van Veiligreserveren?

Ieder evenement is anders. Jij hebt vast specifieke wensen wanneer het gaat om de afname, designs en betalingswijze van de tickets voor je evenement. We komen graag persoonlijk bij je langs om onder het genot van een biertje of koffie te praten over je wensen.

We geven je uitleg over ons ticket-ontwerp systeem, de uitbetaling van je tickets en eventuele marketingondersteuning. Vervolgens kies je uit een van onze pakketten en kun je beginnen met tickets verkopen.

Wat kost een ticketing systeem voor mijn event?

Bij Veiligreserveren betaal je altijd een vaste prijs per ticket, €0,75 (ex btw). Daarbij hanteren wij staffelkorting op basis van het aantal verkochte tickets. In onderstaande tabel zie je hoe we deze verrekenen.

Naast tickets voorzien we jouw event ook graag van online ondersteuning. Je kunt dan denken aan verschillende marketingactiviteiten, het optuigen van een website of het maken van media zoals een aftermovie of sfeerfoto’s.

* Wist je dat je het geld van je verkochte tickets direct op je rekening kunt ontvangen? We factureren graag je prijs-per-ticket achteraf. Zo weet jij zeker dat je de volle mep van je kaartverkoop meteen terugziet op je rekening.

Ticketing tarieven

Onze standaard ticketfee is €0,75 per ticket. Daarbij hanteren wij de volgende staffel op maandbasis:

Betalingswijze voor je evenement-bezoekers

Het aankopen van tickets gaat altijd via onze partner Mollie of via een eigen fysieke verkooppunt. Hier komen aanvullende kosten per ticket bij kijken. In de onderstaande tabel kun je zien wat het kosten per aankoop wijze bedragen.

Mollie

Voor online verkopen maken we gebruik van Mollie. De kosten hiervoor zijn per betalingshandeling, niet per ticket.

Aansluitingskosten: geen
Abonnementskosten: geen

AfterPay wordt niet ondersteund door Veiligreserveren.nl

Verkooppunten

aansluitingskosten: € 17,50 eenmalig per verkooppunt
transactiekosten: geen
commissie: € 0,75 per ticket

Bij Veiligreserveren kun je ook zelf fysieke verkooppunten aan laten sluiten. Je betaalt hier een vaste commissie per ticket voor en eenmalige aansluitkosten per verkooppunten.

  • Aansluitingskosten: €17,50
  • Commissie: €0,75

De commissiekosten voor zijn ten bate van het verkooppunt. Voor wat hoort wat hé. Je betaalt voor deze tickets geen transactiekosten bij Mollie. Voor het aansluiten van een fysiek verkooppunt gelden maar 2 voorwaarden:

  1. Het verkooppunt beschikt over een desktop met internetverbinding en een printer.
  2. Het verkooppunt moet ons partner contract ondertekenen.

De financiële afhandeling rondom deze verkooppunten nemen we volledig uit handen. De gerealiseerde omzet uit verkooppunten wordt uitgesplitst van de online ticketverkoop.

Voor een ticket dat verkocht wordt via een verkooppunt betaal je €0,75 + de ticketing prijs waarbij nog staffelkorting gerekend wordt. 

Marketingondersteuning voor ticket verkoop

Naast tickets voorzien we jouw event ook graag van marketingondersteuning. Je kunt dan denken aan verschillende marketingactiviteiten, het optuigen van een website of het maken van media zoals een aftermovie of sfeerfoto’s.

Websites

Verkoop tickets via je eigen website. Voor een vaste prijs per ticket bouwen, hosten en onderhouden wij een website voor je event.

*Prijzen zijn gebaseerd op een informatieve website waarop bezoekers hun tickets aan kunnen schaffen. Voor uitgebreidere websites maken een we een prijs op maat

Beeldmateriaal

Leg alle momenten op je evenementen vast op foto of video. Deze kun je mooi gebruiken voor de marketing van je volgende editie. We maken zelfs aftermovies met dronebeelden!

*Bovenstaande prijzen zijn voor het schieten van beeldmateriaal. We komen 1 á 2 dagen op je event. Laat het gerust weten als je beeldmateriaal wil voor meerdere dagen.

Marketing

Geef je ticketverkoop een flinke boost! We kijken per evenement wat een geschikte aanpak is voor het vermarkten hiervan. Denk aan flyers, social-media campagnes en meer.

*Bovenstaande prijzen zijn voor het bedenken en uitvoeren van je marketingcampagne. Daar komen nog eventuele advertentie-, druk- of ontwerpkosten bovenop.

Ticket systeem

Ticketing systeem voor je event

Wil jij ook persoonlijke ondersteuning bij de implementatie van je ticket systeem? Veiligreserveren staat voor je klaar. We voorzien je van persoonlijk en eerlijk advies onder het genot van een eerste pilsje (fris of koffie mag ook). We zijn enorm flexibel en denken graag mee over de mogelijkheden. Meer weten? Neem vooral even contact met ons op!

Contacteer ons

Plan nu vrijblijvend een afspraak in

Drinken we binnenkort samen een pilsje (of koffie)?

Copyright ©2023 Veiligreserveren. All rights reserved.