veiligreserveren.nl

Over ons

De gezichten achter Veiligreserveren.

Stan

Stan werkt vooral aan de technische kant van Veiligreserveren

Lucas

Lucas is vooral bezig met de bedrijfsvoering van Veiligreserveren.

Onze geschiedenis

Geschiedenis

Veiligreserveren is al meer dan 15 jaar een betrouwbare partner in de event ticket-branche. In oktober 2006 is onze organisatie opgericht om het evenement ‘klassiek op locatie’ te ondersteunen in haar ticketverkoop. Op dat moment hadden we nog geen ticketsysteem, maar een op maat gemaakte ticketshop waarop klanten hun tickets konden kopen.

Datzelfde trucje werd nog een keer of 3-4 herhaald voordat de eerste versie van ons ticketingsysteem werd ontwikkeld. Dit systeem hebben we gebruikt tot 2009, toen begon Veiligreserveren steeds meer onder de aandacht te komen bij theaters en feestzalen. Vanaf dat moment is de tweede versie van ons ticket systeem ontwikkeld waardoor we in staat waren een goede dagelijkse ticketverkoop voor deze partijen te realiseren.

 

Deze ontwikkeling werd ook opgepakt door diverse festivals en evenementen buiten de provincie. Vanaf circa 2012 werd Veiligreserveren steeds vaker benaderd om de ticketing voor evenementen te faciliteren. Dat viel niet alleen in de smaak bij organisatoren (die maar al te graag bij ons terugkomen) maar ook bij de ticket kopers. We werken sindsdien ook al met ticketprijzen zonder verborgen kosten.

Sinds 2016 realiseren we ook inschrijvingssystemen voor de paardensport. Dit vanwege de grote aanwezigheid van paardensportevenementen in de regio en de vraag vanuit maneges en concour-organisatoren uit de buurt. 

Toekomst

Zoals je ziet heeft Veiligreserveren al een rijke geschiedenis. Gelukkig biedt ook de toekomst veel moois. Vanaf de zomer van 2021 kijken Lucas en Stan namelijk met een frisse blik naar de organisatie. Samen hebben ze besloten het net even anders te doen. De belangrijke waardes van Veiligreserveren staan nog altijd hoog in het vaandel: veiligheid, betrouwbaarheid en persoonlijk contact. 

Toch zal er ook het een en ander veranderen. Zo worden er stappen gezet om de klanten breder te ondersteunen dan alleen via de ticketing service. Aanvullende services worden aangeboden om samen met de evenementen mee te groeien. Zo kun je voor een vaste fee per ticket een website, beeldmateriaal of marketingcampagnes voor je evenement laten maken. Neem eens contact op voor een eerlijk advies!

Contacteer ons

Plan nu vrijblijvend een afspraak in

Drinken we binnenkort samen een pilsje (of koffie)?

Veiligreserveren

Copyright ©2023 Veiligreserveren. All rights reserved.