veiligreserveren.nl

Tarieven

Benieuwd naar onze tarieven? We werken met een standaard prijs per ticket waarop we staffelkorting aanbieden. Naast deze vaste prijs betaal je alleen nog voor de betalingsafhandeling van je ticket. Deze betaal je direct aan onze betaalpartner Mollie. Ticketingkosten worden achteraf gefactureerd, de opbrengsten van je ticketverkoop ontvang je direct op je rekening.

Ticketing tarieven

Onze standaard ticketfee is €0,75 per ticket. Daarbij hanteren wij de volgende staffel:

*Ben je op zoek naar een prijs op maat? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Meer dan alleen tickets

Veiligreserveren verzorgt meer dan alleen tickets. We helpen je ook graag met verkopen. Voor een meerprijs per ticket bieden we aanvullende diensten aan zoals een website, beeldmateriaal of marketingcampagnes.

Daarnaast komen we persoonlijk langs om tickets te scannen bij een verkoop van meer dan 1.500 tickets per dag van je evenement. In de gemeentes Horst aan de Maas, Peel aan de Maas, Venray en Venlo doen we dit gratis. Voor overige evenementen vragen we een reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Websites

Verkoop tickets via je eigen website. Voor een vaste prijs per ticket bouwen, hosten en onderhouden wij een website voor je event.

*Prijzen zijn gebaseerd op een informatieve website waarop bezoekers hun tickets aan kunnen schaffen. Voor uitgebreidere websites maken een we een prijs op maat

Beeldmateriaal

Leg alle momenten op je evenementen vast op foto of video. Deze kun je mooi gebruiken voor de marketing van je volgende editie. We maken zelfs aftermovies met dronebeelden!

*Bovenstaande prijzen zijn voor het schieten van beeldmateriaal. We komen 1 á 2 dagen op je event. Laat het gerust weten als je beeldmateriaal wil voor meerdere dagen.

Marketing

Geef je ticketverkoop een flinke boost! We kijken per evenement wat een geschikte aanpak is voor het vermarkten hiervan. Denk aan flyers, social-media campagnes en meer.

*Bovenstaande prijzen zijn voor het bedenken en uitvoeren van je marketingcampagne. Daar komen nog eventuele advertentie-, druk- of ontwerpkosten bovenop.

Verkooppunten en betalingsafhandeling

Mollie

Voor online verkopen maken we gebruik van Mollie. De kosten hiervoor zijn per betalingshandeling, niet per ticket.

Aansluitingskosten: geen
Abonnementskosten: geen

AfterPay wordt niet ondersteund door Veiligreserveren.nl

Verkooppunten

aansluitingskosten: € 17,50 eenmalig per verkooppunt
transactiekosten: geen
commissie: € 0,75 per ticket

Bij Veiligreserveren kun je ook zelf fysieke verkooppunten aan laten sluiten. Je betaalt hier een vaste commissie per ticket voor en eenmalige aansluitkosten per verkooppunt.

  • Aansluitingskosten: €17,50
  • Commissie: €0,75

De commissiekosten zijn ten bate van het verkooppunt. Voor wat hoort wat hé. Je betaalt voor deze tickets geen transactiekosten bij Mollie. Voor het aansluiten van een fysiek verkooppunt gelden maar 2 voorwaarden:

  1. Het verkooppunt beschikt over een desktop met internetverbinding en een printer.
  2. Het verkooppunt moet ons partner contract ondertekenen.

De financiële afhandeling rondom deze verkooppunten nemen we volledig uit handen. De gerealiseerde omzet uit verkooppunten wordt uitgesplitst van de online ticketverkoop.

Voor een ticket dat verkocht wordt via een verkooppunt betaal je €0,75 + de ticketing prijs waarbij nog staffelkorting gerekend wordt. 

Facturering

Wij factureren je ticketfee maandelijks. Wij sturen je factuur op de eerste werkdag van de maand via onze email. Heb je geen tickets verkocht? Dan ontvang je natuurlijk geen factuur.

We splitsen op iedere factuur de volgende kostenposten uiteen.

  • Verkochte online tickets x ticketfee (met staffelkorting)
  • Verkochte tickets via verkooppunten x commissie
  • Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW, met uitzondering van de betalingsafhandeling door Mollie.

Contacteer ons

Plan nu vrijblijvend een afspraak in

Drinken we binnenkort samen een pilsje (of koffie)?

Veiligreserveren

Copyright ©2023 Veiligreserveren. All rights reserved.